Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák, hudebník a herec Petr Rajchert (46) se v devadesátých letech proslavil v kapele Chinaski, kde zpíval a hrál na saxofon. Do diváckého povědomí se ale dostal zejména díky nejúspěšnějšímu porevolučnímu seriálu České televize Život na zámku.

Tam před téměř dvaceti lety ztvárnil roli Otakara, syna manželů Králových. Od té doby Rajchert prošel velkou proměnou. Pryč jsou jeho delší vlasy a roztomilý kukuč, na který balil holky nejen v Životě na zámku, ale i na koncertních pódiích, na nichž kluci z Chinaski sbírali velké úspěchy s deskami Dlouhej kouř a 1. signální. A změna rozhodně nebyla na škodu! Méně vlasů a drsnější strniště, to vše přidalo sympatickému herci na mužnosti.

Herecký život Rajcherta nadále pokračoval. Objevil se například v pohádce Císař a tambor, filmu Policejní pohádky strážmistra Zahrádky a dalších snímcích. Diváci ho znají také jako moderátora. Společně s Janem Hrabětou uváděl pořad Hodinový manžel a od září 2010 také Dobré ráno. Jeho hlas mohli slyšet také posluchači Radiožurnálu.

Reklama

Další články

Načítám