Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Že se tomu vůbec diví… Sestra jedné specifické české celebrity má v poslední době spoustu příznivců, kteří ale evidentně nečetli žádnou prvorepublikovou knihu o balení holek v souladu s křesťanskými mravy, a častují ji dost úchylnými narážkami! Dívka, která svoje vnady vystavuje častěji, než známí čeští malíři své obrazy v Národní galerii, je z toho na zhroucení!

„Vážně bych byla ráda, kdyby mi úchyláci vypatlaní přestali pořád psát nejaké s****y, jak si nutně potřebují užít. Opravdu nestojím o jejich ubohý fotky, na které se nedá ani dívat,“ lamentuje překvapená sexbomba Charlotte Štiková, majitelka přírodních šestek.

A asi aby dodala svým slovům váhu, hned se s veřejností podělila o další snímky svých téměř odhalených vnad, pochlubila se navíc tím, že si zapomněla vzít kalhotky a také svým názorem na velikost mužské chlouby. Zkrátka vůbec, ale vůbec neprovokuje!

Dalo by se říct, že tak dlouho se chodí s kůzlaty na mediální pastvu, až se nějaký ten muž utrhne ze řetězu a pěkně zostra o ně požádá.

„Snad už to vzdají a začnou otravovat někoho jiného,“ cítí se prsatice dotčeně. Ještě, že se světu nesvěřuje s názory na jadernou fyziku, to by teprve bylo zajímavých nabídek (na lobotomii mozku?)…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám