Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

No konečně! Pryč je vulgárně nalíčená a oblečená Jitka Válková (32), která se takto prezentovala po boku staršího přítele Mirka Cipry. Ten před ní chodil s pornohvězdou Paulou Wild a Jitka chvílemi vypadala jako její otisk. Teď je všechno jinak.

Válková vyměnila přítele, ale i šatník a šminky. Září vedle vrstevníka, o dva roky staršího Adama Klavíka, a vypadá fantasticky. Mladistvý vzhled Jitce neuvěřitelně sekne, nikdy nevypadala tak něžně jako nyní.

"Já si myslím, že jsem pořád stejná, akorát se teď méně líčím a asi jsem si uvědomila, že v šatičkách se cítím lépe," řekla Super.cz Válková, která na nových snímcích vypadá velmi romanticky.

„S Nikolkou jsem fotila už podruhé a padly jsme si do oka, obě jsme Štírky, rozumíme si, nic podobného jsem zatím nefotila, takové jemné fotky, a moc se mi výsledek líbí, jsem z nich nadšená," libovala si kráska, které láska moc svědčí.

"Užíváme si každou společnou chvíli. Tím, že už má Adámek po státnicích, jsme spolu často. Máme hodně společných věcí, třeba i tu módu, oba nás to baví, dokonce mi někdy radí, jak se obléct, takže já si to užívám," pochvalovala si nového partnera.

Adamovi se Jitka nejvíc líbí, když je přirozená. „Určitě mě má raději nenalíčenou po ránu, ale když jsem nalíčená výrazně, třeba kvůli akci, tak to chápe a doufám, že i tak se mu líbím. Ale myslím, že ani jednomu z nás jen o vzhled nejde, důležité jsou vlastnosti toho druhého,“ uzavřela zamilovaná kráska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám