Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Květnový pohřeb Ivety Bartošové (†48), který se, jak Super.cz již informoval, odehrával v hodně nedůstojném duchu, neboť na něm byl vyjma vdovce Josefa Rychtáře (65)jen komparz z jeho vlastní rodiny, zato nikdo z Ivetiných blízkých přijít nechtěl, konečně vydává svá tajemství. Super.cz se dozvěděl, jaké opatření proti své krvi Rychtář zavedl, aby jeho famílie nemohla nic prodat novinářům!

Smuteční síň v krematoriu ve Strašnicích byla zamknutá a byl utlumený i zvuk, aby nikdo zvenku nemohl nic zaslechnout. Dovnitř se šlo dostat výhradně jen přes armádu bodyguardů. Super.cz přesto nyní přímo od Josefových blízkých zjistil, jakou podmínku jejich účasti nastolil!

„Všichni museli nechat u Ivety doma mobily. Neexistovalo, aby si ho vzal někdo s sebou. Žádný smuteční host neměl výjimku. Bylo to proto, aby náhodou někdo potají nenahrával pohřeb na video, nebo aby si to nefotil a pak to neprodal novinářům,“ prozradila nám jedna z účastnic posledního rozloučení s Ivetou.

Z celého smutečního aktu existuje jen pár fotografií z malého digitálního foťáku, který každou chvíli držel někdo jiný, kdo se zrovna neroztřásl vlnou dojetí. „Ještě je podle mě nikdo ani z toho foťáku nevyndal. Kdo by se na to taky chtěl koukat?“ uzavřela Rychtářova blízká přítelkyně.

Reklama

Další články

Načítám