Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) měří pouhých 159 centimetrů a celý život s tím bojuje. Na diskotéce ji už jako náctiletou nebylo vidět za barem a teď má zase problém v obchodech s oblečením, kde nedosáhne do regálů.

"Už jsem zvyklá od dětství, že v okamžiku, kdy jsem poprvé mohla jít na diskotéku a dát si panáka, narazila jsem hned na problém, že u baru nejsem vidět. A pak jsem zjistila, že mi alkohol stejně nechutná, takže už je to v pohodě," řekla Super.cz s úsměvem Eva.

A jak řeší problém v obchodech s oblečením? "Mám dvě děti, jsem schopná si zařvat. Do regálů zkrátka nedosáhnu, s tím nic neudělám. Ale hlas mám silný," směje se s tím, že si umí říct o pomoc.

Eva si vždycky na módní kousky potrpěla a byla za ně ochotná utrácet horentní sumy. Teď je všechno jinak. "Když jsem ještě neměla děti, byla jsem měsíčně schopná utratit i dvacet tisíc za oblečení. Teď už ne. Nerada utrácím za sebe, kupuju hlavně pro děti, pro manžela nebo věci na zahradu," dodala moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám