Hlavní obsah
Článek

Málokdo ví, že Carmen Electra se na počátku kariéry zkoušela prosadit jako zpěvačka. A dnes, po více než dvaceti letech, se snaží na dávno zapomenuté časy navázat novou deskou a sérií koncertů. Zdá se, že při svém prvním vystoupení se jednačtyřicetiletá Carmen inspirovala pódiovými kostýmy Miley Cyrus. Miniaturní latexové šortky se zipem a šněrováním jako by vypadly z šatníku její mladší kolegyně.

K hudbě přivedl Carmen zpěvák Prince, jenže nestárnoucí seriálová záchranářka dala přednost lechtivému focení do pánských časopisů a později převážně herectví. Proslula rovněž extravagantním výběrem milenců. Do své ložnice pustila jen ty největší drsňáky, jako byli Tommy Lee, Fred Durst, Dave Navarro nebo Dennis Rodman.

Americká herečka, která se v jednačtyřiceti stala nejstarší ženou z titulní strany časopisu FHM, naběhla na pódium v šortkách, 'chráničích' na kolena a bílém topu. Ten ze sebe stále neuvěřitelně útlá diva po chvíli strhla, aby zbytek nového singlu odzpívala už jen v třpytivé push-upce. Carmen prostě ví, jak to dneska v hudebním průmyslu chodí...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám