Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Boom chlapeckých a dívčích kapel už sice dávno pominul, ale na české hudební scéně se i tak objevila zbrusu nová dívčí skupina složená z talentovaných studentek z pražských uměleckých a tanečních škol.

Karolina, Barbora, Angeé, Ivy, Anna a Elly si říkají AquaBabes a vtrhly do českého hudebního rybníčku s prvním singlem Neříkej mi baby. Na ukázku z klipu, který bude mít premiéru už dnes, se podívejte ve videu.

Skladba pochází z dílny autorů tvořících mimo jiné i pro One Direction. „Na singlu jsme pracovali poměrně dlouho a hráli si s textem i hudbou. I když je skladba poměrně pěvecky náročná, tak ji dívky zvládly a skladba zní přesvědčivě. Snažili jsme se i o určitý nadhled a progresi, co se týče zvuku, aby sound odpovídal i současným trendům,“ prozradil producent Robert Burian.

Zda má ryze dívčí skupina, která si dala za cíl zpívat „normální“ písničky o věcech, které samy žijí, šanci na úspěch, je otázkou. Nejslavnější zahraniční dívčí kapela Spice Girls přeci jen frčela v devadesátých letech, a tak se teprve uvidí, zda se mladším a svěžím následovnicím podaří najít nové nadšené fanoušky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám