Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Regina Rázlová (76) trpí roztroušenou sklerózou a bipolární poruchou. I přes tuto těžkou nemoc se po sedmnácti letech vrátila k filmu a včera měla poslední natáčecí den ve filmu Modelky s.r.o.

"Báječně si to užívám. Moc mě to těší a baví. Učení je ale tak těžké, to si neumí nikdo představit. Samozřejmě to hůř leze do hlavy," řekla Super.cz šestašedesátiletá herečka, která vypadá skvěle a za svůj dobrý zdravotní stav prý vděčí především lékařům.

"Hlavní roli v mém životě hrají lékaři, kteří musí dobře vyvážit medikaci. V klidovém režimu je jiná než v tom, který nyní prožívám. To vyžaduje dobrého diagnostika, kterého naštěstí mám, a dobré snášení léků," vysvětluje.

Regina je plná života i díky svým vnoučatům, která ji prý nenechají chvíli v klidu. "Mám sedm vnoučat, ty mi vynahradí jednoho partnera. Vždycky je nějaké v posteli a marně hledám místo pro sebe," dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám