Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Radim Schwab rozbouřil vody českého šoubyznysu, když se po prohrané sázce rozhodl opravdu splnit slib a proběhnout se nahý jen s maskou Fantoma opery na choulostivém místě po Karlově mostě. A překvapivě ho udivuje, že to někoho zaujalo.

"Když zkouším dva roky Bacha, abych ho dokonale zvládl, tak to média nezajímá. A takováto blbost ano?" položil řečnickou otázku. Samozřejmě, že ano. Nahého muže, navíc zpěváka, běžně na turisticky frekventované trase nepotkáváme.

To, jaké reakce to mezi kolegy vzbudilo, Radim zamlčel, přiznal ovšem, že i jeho fanoušci na sociální síti, kam snímky z Karlova mostu umístil, byli hodně překvapení. "Znají mne jako slušňáka, jímž doopravdy jsem. V kostýmu Fantoma opery se cítím rozhodně lépe," tvrdil.

Zároveň také odmítl náš nápad, že když si zvykl chodit spoře oblečený, mohl by si zahrát v jiném titulu, muzikálu Do naha!, který se odehrává v prostředí pánského striptýzu. "Spokojím se s Fantomem opery," uzavřel Radim a to ještě netušil, že se při převlékání do kostýmu postavil tak nešikovně, že předvedl před fotoaparátem aspoň to, jaké nosí slipy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám