Hlavní obsah
Článek

Bývalý finalista reality show VyVolení Pity, který se živil jako travestita, si pořídil parádní dům. S partnerem se přestěhovali do vysněného domu ve východní části Prahy. "Máme ho asi měsíc, hledali jsme dva roky. Chtěli jsme, aby to bylo dobře dostupné do Prahy a hlavně klid. Jak se všude staví, říkám tomu manželkov, barák na baráku, to jsme si rozhodně nepřáli," řekl Super.cz Pity.

Naprostý klid ho dokonce zpočátku děsil. "První dvě noci jsem skoro nemohl spát, bylo to jak v hororu, jak je člověk zvyklý na ruch z centra a najednou byl úplný klid a ticho, bylo to zvláštní," říká Pity a Super.cz prozradil, na kolik ho nový dům vyšel. "Má asi šest místností. Bylo to přes pět miliónů korun," řekl Pity, kterému se poslední roky velmi daří.

Seknul s prací travestity a věnuje se salónu, který otevřel s kamarádem v centru Prahy. "Přes problémy, které zpočátku byly, je to teď super. Lidi se vrací a je dobrá atmosféra. Daří se nám, máme kmotru Ilonu Csákovou (53). Je to fajn," říká Pity, který sám dělá kosmetiku.

"Přestal jsem s travesti show po patnácti letech, ze dne na den. Vůbec jsem ze začátku nevěděl, co mám dělat o víkendu. Najednou to bylo takové prázdno. Teď to je lepší. Teď dělají travesti všichni, posunulo se to jinam. Peníze už z toho nejsou. Občas vystoupím, když mě někdo pozve, ale už to pro mě není práce. Kosmetika mě teď naplňuje a konečně začínají chodit hodně i chlapi. Už to není jako před lety, kdy měli pocit, že na kosmetiku chodí jen gayové. Ví, že i oni se musí o pleť starat, a ne chodit se zanesenými póry," raduje se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám