Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Marta Jandová (49) má osmiměsíční dceru Marušku a už ji zase baví nakupovat. S rodinou si vyrazila vybrat džíny, protože právě nohy a zadek už má ukázkové. "Baví mě nakupovat samozřejmě víc, protože jsem do džínů zase zhubla. Teď mám na sobě džíny číslo 28," řekla Super.cz Marta.

Zhubnout by prý ještě potřebovala, ale hlavně v oblasti bříška. "Pár kilo ještě musí dolů. Nějak na to teď ale nemám. Měla bych začít víc myslet na to co jím a ne jíst to, co mi přinesou kamarádky. Dneska jsem zrovna byla u návštěvě, na stole byly moučníky, čokolády. Těžko člověk může říct ne, já chci salát," usmívá se.

Když Marta hubne, samozřejmě shazuje i v oblasti ňader. Jejímu partnerovi Mirkovi Vernerovi to ale nevadí. "Zase pak zvedá méně kilo," říká zpěvačka. "S váhou se samozřejmě hýbe všechno, jenom obličej je vždycky stejný. Což je fajn. Když kila navíc skryji oblečením, obličej zůstává v pohodě. Potřebovala bych zhubnout břicho, ale neřeším to extra. Furt jsem v normě," upřesňuje Jandová, která by si přála velkou rodinu.

"Teď se těšíme z Marušky a uvidíme, kdy začneme pracovat na druhém. Jestli bude druhé dítě, bude to super. Když jich bude víc, určitě nebudu mít nic proti. Vždycky jsem chtěla velkou rodinu. Vím, že mi je 40, ale já se tak necítím a i mé tělo je docela fit. I můj doktor je se mnou velice spokojen," uzavřela Marta.

Reklama

Další články

Načítám