Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Veronika Procházková (37) patří mezi krásky, na nichž byste nenašli snad ani gram zbytečného tuku. Figuru ovšem nemá zadarmo, denně cvičí a její jídelníček odpovídá nejpřísnějším pravidlům zdravé výživy. Pro její břišní pekáč by leckterá žena vraždila.

"Řekla jsem si, že ho chci mít, makám na tom, baví mě to a jsem ráda, že jsou vidět výsledky," řekla Super.cz Veronika, která se po dokončení vysoké školy orientuje spíše na zahraniční trh. "Zrovna jsem se vrátila z Londýna. Nejezdím do zahraničí na měsíce, ale spíš na několik dní, na zakázky," vysvětlila, proč ji tedy stále občas vídáme v Česku.

"Protože momentálně bydlíme s manželem ve Znojmě, je pro mne výhodnější například Vídeň, ale i další německy mluvící země jsou fajn, je tam dobrá a slušně placená práce na rozdíl třeba od Milána, kde jsem byla na podzim. Byla jsem zklamaná, jak se to tam hrozně zhoršilo," překvapila svým názorem na jedno z nejvyhledávanějších měst módy Veronika.

A nemá už pomalu čas na založení rodiny? S manželem, hokejistou Milanem Procházkou, už je nějaký ten pátek. "Zatím ne. Momentálně jsme ve stádiu, kdy čekáme, kde bude hrát další sezónu a kam se zase budeme stěhovat. Ještěže máme velké auto, protože kočujeme jako cikáni," uzavřela Procházková.

Reklama

Další články

Načítám