Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tři bratři - tak se jmenuje hudební pohádka, u které si zvlášť holky přijdou na své. Titulní role totiž přijali Tomáš Klus (37) a Vojta Dyk (38), které doplní ještě Zdeněk Piškula (toho si můžete pamatovat z Vyprávěj, kde ztvárnil jednoho z Honzíků Dvořáků).

Autory pohádky jsou Zdeněk Svěrák (88) (námět s scénář), Jaroslav Uhlíř (78) (námět) a Jan Svěrák (režie) a jedná se o filmové zpracování Uhlířových a Svěrákových Minioper Karkulka, O dvanácti měsíčkách a Šípková Růženka, které doplní příběh tří bratrů. Ten bude stmelovacím prvkem filmové pohádky, v níž se tři sourozenci vydají do světa, kde si mají najít nevěsty, aby jim jejich rodiče mohli předat hospodářství.

V pohádce se objeví mnoho dalších známých jmen, za všechny například Jiří Lábus, Oldřich Kaiser, Ivana Chýlková či Bolek Polívka.

Premiéra se chystá na 14. srpna, na malou ochutnávku, podkreslenou písní Když si tě, dívko, představím (hlasem Tomáše Kluse), se podívejte už nyní.

Reklama

Další články

Načítám