Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příští rok se na české muzikálové scéně odehraje nejslavnější tragický milostný příběh historie. Diváci se na prknech Divadla Hybernia mohou těšit na muzikál Gérarda Presgurvica Romeo a Julie, který vzniká v režii a choreografii Libora Vaculíka.

A zdá se, že slavné milostné drama ozdobí hvězdná jména, na která tvůrci muzikálu sází. „Pokud vše dobře dopadne, na jevišti by se měly objevit Monika Absolonová (47) s Ilonou Csákovou (53) v roli paní Montekové a Kateřina Brožová (56) s Leonou Machálkovou (56) v roli paní Kapuletové. S Bárou Basikovou (61) se zase počítá pro roli Juliiny chůvy,“ prozradil Super.cz zdroj z týmu s tím, že i další jména budou hvězdná.

Diváci se tak určitě mají na co těšit, protože se na jevišti po dlouhé době sejdou opravdové muzikálové matadorky. Kdo si zahraje hlavní role Romea a Julie, zatím není známo, ale slávychtiví adepti na jakoukoliv roli ve slavném muzikálu se už teď mohou hlásit do právě probíhajících konkurzů.

Reklama

Další články

Načítám