Hlavní obsah
Článek

Neuvěřitelný kousek se podařil internetovému zloději, když se vloupal do účtu šansoniérky, zpěvačky a herečky Renaty Drössler (60) na sociální síti, a jejím jménem pak prosil o zaslání peněz na sázkové hry. Na lep mu bohužel skočila i hvězda Života na zámku Kateřina Macháčková. „Ukradl jí deset tisíc,“ říká smutně Renata.

„Nedávno jsem měnila heslo a asi se mu ho podařilo probourat. Mým jménem chtěl poslat padesát korun a kromě Kateřiny mu ještě naletěla jedna moje kamarádka Australanka, která má ale asi kartu lépe zabezpečenou, takže nepřišla ani o tu padesátku,“ řekla Super.cz Drössler.

„Kateřina mi volala, že je na policii, že jí zmizelo deset tisíc z konta. Policie hledá další poškozené. Moc mě mrzí, že mi chtěla pomoci, a při tom naletěla podvodníkovi. Je škoda, že se mi nepokusila ani zavolat a ověřit si to. Když jsem jí pak ještě napsala zprávu, odpověděla, že už kašle na všechny sociální sítě, internetové bankovnictví a ani neví, jestli já jsem já. Škoda, že v ní ten člověk vyvolal takovou nedůvěru,“ smutní Drössler.

Kromě finanční ztráty kamarádky lituje ještě jedné věci - ohrožení své pověsti. „Když mu někdo odpověděl, že mu nic nepošle, napsal jim mým jménem neuvěřitelné vulgarity. Jedna z oslovených paní v reakci na to uvedla, že dá naši korespondenci na svou zeď, aby lidé věděli, jaká jsem ve skutečnosti,“ dodala se smutkem šansoniérka s tím, že si nyní již účet na sociální síti zabezpečila tak, že už ho snad nikdo znovu nezneužije.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám