Hlavní obsah
Článek

Tento příběh by nenapsala ani nejnaivnější autorka červené knihovny. Režisér Quentin Tarantino (51) údajně čekal na ženu svého srdce dlouhých 20 let.

V roce 1994 Tarantino v Cannes představil svůj film Pulp Fiction: Historky z podsvětí, který získal Zlatou palmu a zapsal se do dějin světové kinematografie. Už tehdy ho doprovázela Uma Thurman (44), která v kultovním snímku ztvárnila hlavní roli. Tarantino pro ni měl vždy slabost a později jí složil poctu ve filmu Kill Bill, v němž si Thurman zahrála ženu, která jde kvůli pomstě doslova přes mrtvoly.

O vztahu režiséra s jeho dvorní herečkou se toho hodně napovídalo, ale nic nenasvědčovalo tomu, že někdy vytvoří oficiální pár. Tarantino si po autorské krizi došel pro Oscara za scénář k Nespoutanému Djangovi a Thurman prožila bouřlivý a několikrát slepovaný vztah s miliardářem Arpadem Bussonem, s nímž má dceru Lunu (2). Ještě předtím byla šest let manželkou herce Ethana Hawkeho, který je otcem její dcery Mayi (15) a syna Levona (12).

Když se letos v Cannes uskutečnila projekce u příležitosti 20. výročí Pulp Fiction, Uma a Quentin přišli ruku v ruce a chovali se jako zamilovaný pár. Spekulace nyní potvrdila zahraniční média, podle nichž slavný režisér a jeho múza k sobě konečně našli cestu. „Dali to dohromady teprve nedávno. Quentin ji miloval už spoustu let,“ píše Us Magazine.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám