Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou nositeli příjmení Crawford a dělí je pouhý rok. Spojitost se slavnou topmodelkou Cindy sice nehledejte, ale i oni tomuto jménu dělají čest. Dnes sedmadvacetiletá Candice byla v roce 2008 jen krůček od získání titulu Miss USA a její o rok starší bratr Chase pro změnu představuje hlavní roli v seriálu Gossip Girl neboli Super drbna.

Sourozenci se narodili v Texasu do rodiny dermatologa Chrise a učitelky Dany. Oba nejdřív začínali v modelingu, ale později se jejich činnost přesunula k jinému oboru. U Chase to byl filmový debut Síly temna v roce 2006, který mu otevřel dveře do Hollywoodu. Zlom nastal už o rok později se získáním role Natea Archibalda v Super drbně.

To mladší Candice se v roce 2008 stala Miss Missouri a v celostátním finále se dostala mezi TOP 10 krásek. Později pracovala jako reportérka v televizi, než se usadila s hráčem amerického fotbalu Tonym Romem, kterého si v roce 2011 vzala. Mají spolu syny Hawkinse a Riverse, který se narodil letos 18. března, což je vzhledem k aktuálním fotografiím z její dovolené k neuvěření.

Reklama

Další články

Načítám