Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle se jen tak nevidí. Herečka Jitka Čvančarová (46) a zpěvačka Bára Basiková (61) fotily na popud spisovatelky Barbary Nesvadbové (49) hodně odvážné snímky jen v gumových holínkách a vysokých kalhotkách. Ostatně reportáž z focení kampaně jsme vám na Super.cz nedávno přinesli. Teď spatřily světlo světa hotové snímky, které jsou překvapivě ještě odvážnější, než se očekávalo.

Přestože by se mohlo zdát, že šéfredaktorka módního časopisu Harper's Bazaar je před objektivem zvyklá na ledacos, stálo to hodně přemlouvání, aby odhodila svršky. „Děsně jsem se styděla, mám problém s plavkami, natožpak s nahotou. Ale holky byly odvážné, tak jsem nemohla být za tu jedinou upjatou stydlivku a celé to pokazit," komentuje Nesvadbová focení, jehož koncept měla autorka snímků Lucie Robinson vymyšlený prý za tři minuty. „Všechny jsme blízké přítelkyně, takže jsme se celou svlíkací dobu vlastně hodně nasmály," dodává spisovatelka.

Fotky nevznikaly proto, aby si jimi kamioňáci zdobili svou kabinu, ale aby posloužily dobré věci. Známé krásky propůjčily tvář i tělo k propagaci designových holínek, které navrhla právě Nesvadbová. Výtěžek z prodeje obuvi poputuje na konto organizace Etincelle, která podporuje zaměstnávání mentálně handicapovaných dětí, o které se doma starají jejich rodiny. „Botky se už prodávají a je o ně velký zájem. Máme všechny velkou radost. Do začátku nám hodně pomohlo i počasí, když šly do prodeje, tak celý den jen pršelo," říká Nesvadbová, která si snad jako jediný člověk v Čechách přeje, aby bylo ošklivé počasí.

Reklama

Další články

Načítám