Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už sice mluvili o tom, že by si chtěli zařídit společné bydlení, kde by byli jen oni, zatím ale Vašek Noid Bárta (43) s těhotnou přítelkyní Gábinou Dvořákovou bydlí v domě v Uhříněvsi s dalšími členy Vaškovy početné rodiny. Jak dlouho vydrží?

"Je nás tam hodně, ale já to mám ráda. Jsme trochu jako cikáni, samí psi a samé děti, ale jeden malý cvrček tam určitě nezabere moc místa," řekla nám Gábina, která pod jednou střechou žije s tchyní, Vaškovým bratrem, jeho ženou a jejich třemi dětmi.

"Ale už se to řeší. Chceme se osamostatnit a zažít společné rodinné bydlení. Chceme baráček někde v přírodě, ale nechci to zakřiknout," tajila podrobnosti Gábina, kterou jsme potkali na opening párty Mini baru ve Žlutých lázních.

Vzala si tam tematicky žluté šaty a nás trochu překvapilo, že si pod ně v pátém měsíci ještě nevzala podprsenku. "Zatím mi prsa tolik nevyrostla, tak ji ještě nepotřebuju," vysvětlila.

Těhotná učitelka Gábina ještě chodí do práce, ale už to má za pár. "Do konce školního roku to ještě zvládnu, ale po dětech se mi bude stýskat, jsou to zlatíčka," míní. Pak už se těší na dovolenou.

Vašek sice říkal, že bude přes léto jen zkoušet nový muzikál a bude chodit na ryby, ale k moři prý s partnerkou pojede. "Ale jen kousek, autem do Itálie, do letadla už nechci, ale ráda bych se chvíli válela někde na pláži," dodala.

Reklama

Další články

Načítám