Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Marta Jandová (49) se se svými finalisty Hlasu ČeskoSlovenska pomalu loučí. "Minulý týden jsme měli soustředění, kde jsme jim dávali poslední rady. Řekli jsme jim, že zatím jsou opečovávaní jako ve vatičce, ale ať už vyhrají, nebo ne, musí se připravit, že to bude drsné," míní Marta.

Protože Michal David (63) vzal svoji svěřenkyni Ivannu Bagovou na svoje koncertní turné jako předskokanku, zajímalo nás, zda i Marta nemá podobné plány. "Nemám žádné koncerty, kam bych je mohla vzít. Zpívat umějí senzačně, na jevišti se cítí jako ryby ve vodě, teď už jen začít plavat. Už finále je velký úspěch, lidé už po nich pokukují a venku je čeká ten ošklivý svět," smála se.

"Teď mne čekají jen čtyři přímé přenosy, dotáčky, trochu práce s finalisty, a pak už budu mít prázdniny. Chceme z horké Prahy ven, budeme s Mírou, Maruškou a pejsky jezdit na výlety, pojedeme na dovolenou, ale jen po Evropě, a budeme si užívat. Mám jen pár vystoupení na festivalech, jinak mám volno," vysvětlila.

Protože už tři roky s Martou mluvíme o tom, že by ráda vydala svoji sólovou desku, zeptali jsme se, zda se to už někam pohnulo. "Jsem hrozná. Moje sólová deska zatím byla Maruška, ale zrovna jsem vyhrabala svoje tři roky staré písničky a zavolala jsem kamarádovi Čechovi, zda by mi s tím nechtěl pomoct. Uvidíme, třeba s tím letos pohnu," doufá Marta.

Reklama

Další články

Načítám