Hlavní obsah
Článek

Manželství italského fotbalového brankáře Gigiho Buffona a české modelky Aleny Šeredové (46) pomalu, ale jistě spěje k rozvodu. Prominentní manželský pár už má za sebou první kolo rozvodového stání.

A to uplynuly teprve tři roky od pohádkové svatby na pražském Vyšehradě. Gigi se tehdy po šestileté známosti rozhoupal a matku svých dvou synů Louise Thomase (6) a Davida Lee (4) konečně požádal o ruku.

A právě proto, že si dával načas, snad nikdo netipoval, že se jim manželství rozpadne už po tak krátké době. Přitom to byla láska jako trám! Na ty nejzamilovanější fotky Aleny a Gigiho, které už odvál čas, se podívejte v naší fotogalerii.

Temperamentní italský hřebec si už za českou krásku, která se v roce 1998 stala čtvrtou nejkrásnější ženou světa v soutěži Miss World, našel náhradu v podobě její kopie, italské sportovní moderátorky Ilarie D´Amico (40).

Kdekdo by čekal, že to Šeredová Gigimu na veřejnosti osladí a nenechá na něm nit suchou. Opak je ale pravdou. Sexy modelka zvládá choulostivou rodinnou situaci s grácií, protože nechce, aby vzájemnými spory trpěly děti, a tak nemá problém navštěvovat se syny ani Gigiho fotbalové zápasy.

Reklama

Další články

Načítám