Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Emma Smetana (36) se rozhodla uspořádat svoji první dobročinnou akci. Velký charitativní bazar, jehož výtěžek bude určen pro nadaci Člověk v tísni, naváže už v sobotu na odpolední představení muzikálu Lucie, v němž Emma zpívá titulní roli, v Hudebním divadle Karlín.

"Doufám, že neodejde ani jeden divák, naopak nám hosté přibydou," doufá Emma. "Oslovila jsem na radu svého přítele Jordana asi dvacet osobností z českého šoubyznysu, jichž si vážím, takže určitě bude na výběr dost kousků, které by si lidé mohli chtít pořídit," věří Emma.

"Sama jsem udělala pořádnou čistku svého šatníku. Vyřadila jsem asi třetinu věcí, což je o dost víc, než každoročně dělám," prozradila půvabná blondýnka a dodala jednu ze zajímavostí, které lze na bazaru koupit.

"Je toho celá řada, ale myslím, že některá z fanynek idolu dívčích i ženských srdcí Vojty Dyka (38) určitě ocení jeho mikinu. Odehrál v ní většinu koncertů s kapelou, která se prý rozpadla, a doufám, že ji nestihl vyprat. Měla by tak větší hodnotu," smála se Emma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám