Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již informoval, kdosi nedávno naší redakci nabízel údajný mobil Ivety Bartošové (†48) s několika stovkami důvěrných fotografií a esemesek. Jak by se ale k podobnému artiklu dostal? Opravdu by byla zpěvačka tak neopatrná a než by se mobilu zbavila, nevymazala by jeho obsah? Nestál snad za snahou obohatit se na její smrti někdo z okolí Josefa Rychtáře (65)? Třeba jeho syn Jan? Ten už například jednou vyhrožoval, že se klidně vytasí s Ivetinými tajnými nahrávkami!

Honza Rychtář, tradiční „poskok“ tatínka Josefa, který prý už nějakou dobu nikde nepracuje a nechá se údajně vdovcem živit, s touhle informací přišel sám v době, kdy si zpěvačka „dovolila“ od táty odjet se Zdeňkem Macurou do Itálie.

„Jsem na Ivetu zvědav. Když si bude vymýšlet, tak půjdou ven veškeré nahrávky, co mám, aby všichni věděli, jaká je,“ hrozil na dálku. Josef Rychtář Bartošovou zase ovlivňoval výhrůžkami v telefonu, když ji strašil, že je Zdeněk Macura nebezpečný a zabije ji. Není divu, že se Iveta psychického nátlaku zalekla a vrátila se do spárů této povedené rodinky.

U Rychtářů se asi považuje za normální kamarádit se s někým, o kom si rozhodně nemyslí nic pěkného, proto se Jan po boku Bartošové hned po Itálii zase začal hojně objevovat, často jako vozka či přidržovač. A normální Rychtářům asi připadá i to, aby si někoho nahrávali. „Pojistil jsem se, to ano, některé věci by se těžko vyvracely,“ obhajoval sám sebe Honza.

Když se ho na to po upozornění našeho redaktora Iveta Bartošová ptala, neřekl pravdu. „On lže. Neboj, já nic nemám, a i kdybych měl, tak to nedám,“ lhal nevlastní mamince v esemesce.

O jaké nahrávky šlo? Dá se čekat, že hovory i videa, mladý Rychtář se ale nyní vykrucuje. „Uvedl jsem, že mám nahrávky, ale to pouze telefonní, žádné tajné skandální obrazové nahrávky jsem nikdy nevlastnil,“ dušuje se nyní na Ivetiných oficiálních stránkách, kde svým vyřizováním si osobních účtů necitlivě pokazil i pietu zpěvačky.

Dá se mu ale věřit? A může mu věřit i jeho otec? Zvěsti, že je po smrti Ivety dvorním tajným informátorem jedné z bulvárních redakcí, budou určitě nepravdivé...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám