Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je až s podivem, že půvabná a sympatická zpěvačka Monika Absolonová (47) stále nemůže najít toho pravého. Ač jí kartářka předpověděla, že na jaře konečně potká lásku svého života, zatím je pořád sama. Přitom je to ideální partie pro každého chlapa, posuďte sami:

1) Je pracovitá a přirozeně krásná

Monika Absolonová patří k našim nejvytíženějším muzikálovým zpěvačkám. Jen loni jsme ji mohli vidět v muzikálech Zorro, Mary Poppins či představení Vražda za oponou. Momentálně září v muzikálu Antoinetta - královna Francie, hraje v divadle a do toho ještě stíhá moderovat soutěžní Taxík.

O tom, že disponuje i přirozenými ženskými půvaby, všechny fanoušky přesvědčila na dovolené v exotickém Thajsku, kde se nechala zvěčnit u bazénu v bikinách. Už jen proto by o nápadníky neměla mít nouzi.

2) Neprošvihne žádný důležitý sportovní přenos

Monika je vášnivou hokejovou fanynkou. K fandění ji přivedl bývalý manžel, hokejista Václav Eiselt. Sleduje ale i fotbalové přenosy, atletiku a všechny důležité sportovní události včetně letní a zimní olympiády. Žádnému chlapovi po boku Absolonové proto nehrozí zákazy televize a hospod ani vyčítavé pohledy a uštěpačné poznámky z úst naštvané přítelkyně.

3) Pivo vám nezakáže, má plný špajz alkoholu a nezkazí žádnou srandu

Monika samozřejmě pije pivo i alkoholické nápoje s mírou. Svému potenciálnímu partnerovi ale určitě pivo a návštěvu restauračního zařízení zakazovat nebude. Navíc si sama ze sebe umí udělat srandu a nebere se moc vážně, což se o některých jejích pěveckých kolegyních určitě říct nedá.

Nedávno se dokonce nechala vyhecovat svým kamarádem a vypila půllitr piva na ex. A pokud by její partner dostal chuť na něco ostřejšího, může se spolehnout na to, že v hojně zásobovaném zpěvaččině špajzu určitě nějakou tu lahvinku najde.

4) Uklízí a je skromná

Zpěvačka je často mimo domov, a tak na úklid bytu nemá tolik času. Když už se do toho ale pustí, vygruntuje celý byt s nadšením sobě vlastním. A pozor! Je skromná a ještě se u toho zkritizuje: „Čím déle to dělám, tím pomalejší jsem. Sice je tu sálová čistota, ale jsem tak pomalá, že bych si dala facku,“ pokárala se nedávno usměvavá zpěvačka.

5) Ráno vás v posteli nevyleká

Zatímco jiné zpěvačky by bez make-upu a dokonalého účesu nevyšly ven ani vynést odpadky, Monika se za tvář bez nánosů líčidel nikdy nestyděla. Několikrát svou nenalíčenou tvář zveřejnila na sociální síti před stovkami fanoušků a pokaždé jí to slušelo, i když zrovna nebyla ve formě. Po ránu se tak vedle strašidla určitě probouzet nebudete.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám