Hlavní obsah
Článek

Herec a bavič Václav Upír Krejčí se předvedl. I když od něj nikdo už dlouhá léta neočekává kultivovanou zábavu ve stylu Marka Ebena (66), tentokrát se opravdu vyznamenal. Během charitativní akce pro dětský domov Hora sv. Kateřiny z mostecké oblasti Krušných hor ukázal svou pravou tvář, a to sexuálního loudila.

Manželka lidového baviče Zuzana po spatření snímků z akce zřejmě radost mít nebude. Zatímco doma se asi chová jako pozorný manžel, jakmile ho spustí z očí, je jako utržený ze řetězu. Své o tom ví i návštěvnice jednoho pražského klubu, kde Krejčí vyhlašoval tombolu, výtěžek šel na pomoc potřebným dětem. Místo rozdávání cen totiž osahával nic netušící výherkyně. A nejen to. Loudil po nich i polibky.

„Dobrý večer hlavně ženám, mě chlapi nezajímají. Všechny ženský, kterým jsem sáhnul na prdel, se mohou zúčastnit soutěže,“ začal vyhlašování tomboly bavič, který tak veřejně přiznal, že některé dámy osahával již před vyhlašováním tomboly. A zašel ještě dál. Když se ho moderátor zeptal, jestli se jeho ruka vejde do přilby, ze které se lístečky losovaly, Upír se opět ukázal. „Moje ruka umí zasáhnout i dámský klín,“ vyřkl, aniž by se ho kdokoliv ptal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám