Hlavní obsah
Článek

Dlouho očekávané poslední rozloučení se zpěvačkou Ivetou Bartošovou (†48), která skočila v den narozenin svého manžela Josefa Rychtáře (65) pod vlak, se nezadržitelně blíží. Spekuluje se o prvních dvou dnech příštího týdne. Přípravy probíhaly už v pátek, kdy si ochranka mapovala terén kolem krematoria ve Strašnicích. Podle našich informací bude pohřeb uzavřen a vpuštěni budou jen ti, kteří budou na jmenném seznamu. „Rychtář obesílal kamarády Ivety zprávami. Datum a čas neuvedl,“ sdělil nám zdroj.

Otázkou zůstává, kdo se nakonec se zpěvačkou přijde opravdu rozloučit. Nejbližší rodina se od pohřbu již dříve distancovala. Maminka Svatava dokonce vyvěsila ve Frenštátě své vlastní parte. Artur Štaidl se svým tátou opustili republiku a v tuto chvíli není jasné, jestli se na pohřeb budou vracet. „Odjeli do zahraničí, aby kluk nemusel tímhle děsným divadlem trpět,“ sdělil Blesku kamarád rodiny.

Na poslední rozloučení se nechystá ani Ivetina bývalá hospodyně Golda. „Vystupovat v té jeho frašce určitě nebudu,“ sdělila Super.cz rázně Golda, která se zpěvačkou zažila hodně dobrého i zlého. Na pohřeb nejspíš nezavítá ani Jarek Šimek, který se zpěvačkou před pár lety spolupracoval. „Pokud se posledního rozloučení nezúčastní rodina Ivety v čele s Arturem, nemám tam co dělat. Budu na ni myslet v soukromí a zapálím jí svíčku,“ uvedl pro Super.cz Šimek.

Rozloučit se nepřijde ani zpěvaččin léčitel Jan Saavedra. „Zprávu jsem v mobilu objevil až dnes. Na pohřeb nepůjdu,“ sdělil nám Super.cz Saavedra, který se o Ivetu v posledních týdnech jejího života strachoval. „Na mé zprávy a telefony nereagovala ani Iveta ani pan Rychtář, věděl jsem, že něco není v pořádku,“ dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám