Hlavní obsah
Článek

Netrvalo to ani tak dlouho… Jak Super.cz informoval jako první, v pátek jakýsi nenormální vandal posprejoval říčanský hřbitov. Na obvodové zdi nastříkal s pravopisnou chybou několik nápisů „Richtář je vrah“ a jako by to nebylo málo, červenou barvou posprejoval hrob rodiny Josefa Rychtáře (65) a navíc ho popsal modrými urážlivými nápisy. Policie ihned zahájila vyšetřování a podle nejnovějších zpráv se zdá, že to nechutnému gaunerovi ani náhodou neprojde!

„Má smůlu v tom, že policisté vytěžili svědky a už mají jasné stopy. Nebudu specifikovat jaké, abychom ho nevyplašili, ale v tuhle chvíli už víme, kdo se za tím s největší pravděpodobností skrývá,“ uvedl náš velmi dobře informovaný zdroj.

Dá se čekat, že nešlo o nikoho z místních a ani na Zdeňka Macuru, věřícího člověka, kterému by svědomí nedovolilo poškodit místo odpočinku zesnulých, to nevypadá. Svědci by proto asi těžko mohli poznat konkrétního viníka a jeho jméno policistům nahlásit.

Pokud nešlo o další legrační figurku Petra Veselého, který má nejen dle svých slov obrovské psychické problémy, v úvahu připadá i to, že pachatel dojel na místo autem a strážci zákona mají jeho poznávací značku. Nebo že by existovaly kamerové záznamy?

Každopádně jeho dopadení je prý jen otázkou času a odporný čin mu tak nejspíš neprojde.

Reklama

Další články

Načítám