Hlavní obsah
Článek

Zatímco Rummer Willis už se v hollywoodských poměrech dobře vyzná, její filmová kariéra se úspěšně rozbíhá a její postava mnohým kolegům nedá spát, její mladší sestry z dřívějšího manželství Demi Moore s Brucem Willisem Scout a Tallulah zatím ‚čekaly‘ v ústraní, až uzraje jejich čas... A především třiadvacetiletá Scout teď začíná vystrkovat růžky. A nebo něco úplně jiného?

Na čtvrtečním večírku magazínu Nylon nazvaném May Young Hollywood Issue Party se objevila Scout i s mladší sestrou Tallulah, které je čerstvě dvacet. Je vidět, že si Scout stejně jako dnes již pětadvacetiletá Rumer a jejich maminka Demi Moore nenašla vztah k podprsenkám. Tato párty totiž není zdaleka jediná, kde jí prosvítají ňadra.

I před dvěma týdny na párty  Annual ELLE Women in Music Celebration, kde naopak způsobila poprask Rumer vykukujícími kalhotkami, bylo zřejmé, že šaty má přímo na holém těle. Aby toho ale nebylo málo, i Tallulah se umí módně vyřádit. Na dubnové akci FLAUNT Magazine & Siwy to byla zase ona, kdo oblékl nejdiskutovanější kostým...

Reklama

Další články

Načítám