Hlavní obsah
Článek

Až po tragickém skonu se ukazuje, jak početnou měla Iveta Bartošová fanouškovskou základnu. Její dům v Uhříněvsi tak už déle než týden zdobí dojemné vzkazy uctívající památku oblíbené zpěvačky.

O místě posledního odpočinku Ivety ještě stále není rozhodnuto, a tak ji fanoušci uctívají tam, kde strávila poslední léta svého života. Chodník před její vilou v Uhříněvsi pokryly svíčky, květiny a andělíčci, kvůli nimž Josef Rychtář téměř nemůže vyjít z domu. Projíždějící zvědavci tak nemohou ostře sledovanou vilu minout.

Lidé na Bartošovou vzpomínají jen v tom dobrém, a oplakávají interpretku písní, které ji budou za pár měsíců připomínat více, než její skandály. V záplavě smuteční výzdoby nejdojemněji působí plyšová zvířátka, která v obklopení svíček dostávají smutný výraz. Zarámované fotky s usměvavou Bartošovou často doplňují srdceryvné vzkazy, za něž by zpěvačka určitě byla vděčná i během svého života.

Všudypřítomný smutek se zde však stále mísí s nenávisti. Na plotě domu se objevil plakát upozorňující na fakt, že Josef Rychtář dokázal s Bartošovou jako jediný partner vydržet i přes její psychické problémy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám