Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známá průšvihářka Lindsay Lohan (37) měla slušně nakročeno k dalšímu trapasu. Tentokrát ji uchránilo jen to, že si fotograf stoupl k jeho smůle příliš bokem, jinak by měl exkluzivně k dispozici snímky, na nichž si Lindsay v minišatech při vystupování z vozu vůbec nehlídala klín.

Sedmadvacetiletá dětská hvězda, která má za sebou ve svém věku víc skandálů, než většina hollywoodských celebrit za celý život, se ve středu večer vydala do Londýna na charitativní událost Gabrielle's Gala 2014 na podporu výzkumu rakoviny. Akci uspořádala nadace Gabrielle’s Angel Foundation již potřetí v hotelu Old Billingsgate, kde se Lindsay o pár minut později už jako pravá dáma procházela po červeném koberci.

Herečka, jež nedávno se slzami v očích přiznala, že i po šesti léčeních znovu sklouzla k alkoholu a v minulosti dokonce potratila, si vybrala dost provokativní zelené mini, které zkombinovala s černými lodičkami na mimořádně vysokých podpatcích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám