Hlavní obsah
Článek

Nejznámější ohrožovatelka mravního vývoje mládeže se otřepala ze zdravotních komplikací a po Spojených státech a Kanadě začala své nebezpečné myšlenky šířit po Evropě.

Turné, které svou zhýralostí nemá obdoby v celé historii populární hudby, už dostatečně pobouřilo severoamerické rodiče, a nyní se přesunulo na další kontinent. Nestydatá Miley Cyrus (21) je opět ve formě a ochotně předvádí nejtajnější zákoutí svého těla v outfitech, které bychom spíše očekávali na erotických festivalech než na koncertě, jehož publikum tvoří převážně děti.

Ty totiž Miley pamatují jako hvězdu seriálu Hannah Montana, v němž vystupovala jako slušná školačka, která nemá potřebu na povel roztahovat nohy a předvádět gesta výkonné umělkyně z filmů pro dospělé.

Rodiče, kteří svým potomkům lístky na vyprodaný koncert v Londýně zakoupili, se teď nejspíš nebudou stačit divit, jak je tento kulturní zážitek ovlivnil. Miley Cyrus totiž kromě lascivní show publikum potěšila i proslovem, v němž fanoušky vyzvala, aby byli sami sebou. V jejím podání tedy doporučovala sexuální zkušenosti s osobami stejného pohlaví a uvolnění za pomoci pilulek a marihuany, která dle jejího názoru na rozdíl od cigaret ještě nikoho nezabila. Vstupenka na koncert Miley tak může mít celkem tragické důsledky.

Reklama

Další články

Načítám