Hlavní obsah
Článek

Uznávaná módní návrhářka Donatella Versace se podobně jako řada dalších hvězd v pondělí účastnila slavnostního otevření nového Kostýmního centra Anny Wintour v Metropolitním muzeu umění v New Yorku. Bílý kostýmek na událost zvolila dobře, ale flastr by si zasloužil ten, kdo jí připravoval make-up. Mix přehnaně tmavého kouřového líčení očí v kombinaci s odbarveným obočím a nepřirozeně světlou barvou pleti i rtů ve tvářích ostatních hostů vzbuzoval zděšení. To vše korunovaly vyhlazené zplihlé vlasy v platinové blond...

Tentýž den se večer zúčastnila na stejném místě pořádaného charitativního plesu Met Gala Institute, kam se převlékla do lahvově zelených korzetových šatů. Utažené šněrování pak Donatelle na zádech vytvořilo nevzhledné varhánky z kůže.

Sestře po zesnulé návrhářské ikoně Giannim Versacem by prospělo alespoň deset kilo navrch, jenže to si ona nedokáže připustit. Pohybování se mezi náctiletými štíhlými modelkami k podobným mírám žene podvědomě i ji a na vyzáblém těle je prý stejně závislá jako na plastikách, které ji v průběhu let tolik poznamenaly.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám