Hlavní obsah
Článek

Posilování, solárko, depilace, pleťové masky, manikúra a nekonečné hodiny strávené prohlížením svého dokonalého odrazu v zrcadle. Nějak takhle vypadá denní režim Matta Dunforda (29), který se považuje za ideál mužské krásy.

Samolibý fitness trenér věnuje veškerý čas svému zušlechťování. Po několikahodinovém pocení v posilovně se pravidelně oddává zkrášlujícím procedurám, které mají zvýšit jeho atraktivitu. Každý vlas na jeho hlavě musí mít přesně stanovenou délku a jeho obočí splňuje pečlivě navrženou křivku, o jejíž přesnosti se přesvědčuje šablonou.

Na svém vylepšování Matt usilovně pracuje už deset let, během nichž do svého vzhledu investoval závratných 100 tisíc liber (v přepočtu 3,34 miliónu korun). Těžko ovšem říci, zda šlo o dobře vynaloženou útratu.

Pečlivě udržovaný striptér s vizáží eskortního milence o sobě sice sebevědomě prohlašuje, že jej nikdy žádná žena neodmítla, ale patrně se zaměřuje na úzkou cílovou skupinu. Stále totiž existují ženy, které by vedle sebe raději uvítaly opravdového muže, za něhož namísto naolejovaných svalů a napomádovaného účesu mluví charizma. To ale Matta příliš netrápí, protože došel k závěru, že opravdovou lásku dokáže pocítit jen sám k sobě.

Reklama

Další články

Načítám