Hlavní obsah
Článek

Karty se pomalu obracejí. Zatímco doteď na potkání mlátil lidi Josef Rychtář (65), nyní se sám manžel Ivety Bartošové (†48) stal terčem hněvu rozlíceného fanouška zpěvačky. Ten ho den po Rychtářově zbití Macury napadl kvůli tomu, že si myslí, že má manžel tragicky zesnulé Bartošové na rukách její krev! Nejde ale jen o fingované napadení, aby Rychtář vzbudil lítost?

Holohlavý obdivovatel pěnice přišel před její dům, aby jí k pietnímu místu položil květinu. Když zničehonic zmerčil Rychtáře, který se šel podívat na cvrkot na ulici, nemilosrdně se do něj pustil.

Rychtář poprvé potkal soupeře, kterému se nevyrovnal a schytal hned několik ran za sebou. Sám se hájí tím, že je tak žalem zničený, že neměl sílu se bránit. Podle posledních zpráv byl zraněný v obličeji, skončil na ošetření ve špitále (jen na pár minut) a policie útočníka již zatkla.

Pokud by měla postupovat jako v dřívějších případech Josefa Rychtáře, fanouška by vůbec nezadržovala a naopak by na služebnu k podání vysvětlení odvezla manžela Ivety. Tak, jak se to stalo ve Svitavách, když Rychtář se synem Janem napadli Zdeňka Macuru a ve finále strážci zákona proti útočníkům nijak nezakročili…

Po útoku vdovec uspořádal improvizovanou tiskovou konferenci, na kamery si zaplakal a znovu ukázal obraz, který měl dostat v den Ivetiny sebevraždy dárkem. Opět se snaží obhajovat, že za její smrt nemůže. Proč nám jen tolik chováním připomíná Kramného z případu smrti ženy a dívky v Egyptě?

Hned se navíc vyrojily spekulace, že útok měl být fingovaný a že si ho Rychtář objednal, aby ve společnosti, která je v drtivé většině případů proti němu, vzbudil soucit a politování. To přiživuje i jedna čtenářka Super.cz, která nám napsala, že útočníka viděla ve středu kolem patnácté hodiny na zahradě Ivetina domu, jak s někým telefonuje. To se však pravděpodobně nedá nijak dokázat.

Reklama

Další články

Načítám