Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani po pětadvaceti letech neztrácí komedie Když Harry potkal Sally svůj nadhled a vtip. Představitelé hlavních postav Meg Ryan a Billy Crystal se nyní opět potkali, a to v pondělí na jednom pódiu u příležitosti 41. ročníku Chaplin Award Gala. V newyorském Lincoln Centru navíc pobavili všechny přítomné, když tipovali, co by jejich postavy mohly dělat dnes...

Ve filmu režiséra Roba Reinera si Meg a Billy zahráli dvojici, která si byla zprvu krajně nepříjemná. Ovšem jejich cesty se vždy po pěti letech protínaly a nakonec se setkávají už jako životem protřelí lidé, kteří mají za sebou několik lásek i rozchodů, a najdou k sobě cestu. Ovšem jen jako přátelé, kteří mluví o všem, a dokonce si i dohazují partnery, než pochopí, že už dlouho milují jeden druhého.

Zatímco pro dnes šestašedesátiletého Crystala se jednalo o životní roli, na dvaapadesátiletou Ryan jich čekalo ještě několik. Podobně legendární totiž zůstaly i další její filmy jako Samotář v Seattlu, Město andělů či Láska přes internet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám