Hlavní obsah
Článek

Dětská hudební hvězda 80. let Josef Melen, kterého proslavila hitovka Né, pětku né, vyhrál boj s rakovinou a rozjíždí znovu kariéru. Když zrovna nezpívá, věnuje se naplno moderování. Naposledy moderoval módní show na Rašínově nábřeží, která proběhla v rámci programu akce Lodě na vodě.

Melen byl celý den v obležení krásných modelek s luxusními tělíčky, a tak si ho přijela pohlídat raději jeho manželka. Jistota je jistota. „Já se jí raději na povolení neptám, nerad bych seděl doma na gauči jako poslušný manžel. Doma moc nevydržím,“ řekl Melen, který nedávno vydal Best of svých písní. „To cédéčko už v podstatě není, je vyprodáno. Vrátil jsem se ve svých čtyřiceti letech opět na jeviště coby zpěvák, klávesista a zvládám i bicí,“ pochlubil se Melen.

Jeho dva synové k muzice bohužel nesměřují. „Můj mladší syn má těžkou sluchovou vadu, takže u něj to bude spíše tanec. Je to velmi živý a šikovný kluk. Mému druhému synovi bude pomalu dvacet a je zaměřený na sport,“ říká Melen, který se po úspěšném vyléčení rakoviny aktivně zapojuje do charity a osvěty.

Reklama

Další články

Načítám