Hlavní obsah
Článek

Petra Zvěřinu z Václaváku, jehož proslavila první řada reality show VyVolení, moc často na společenských akcích nepotkáváme. "Společnosti si užiju dost na diskotékách, kde pořád hraju. Když mám volný večer, jsem s manželkou radši doma," vysvětlil Petr.

Tentokrát ale udělal výjimku, když dorazil na One párty na pražské Občanské plovárně. "Právě tady jsme se v září přede dvěma roky brali, tak jsme si přišli nostalgicky zavzpomínat," vysvětlil pár, který vypadá pořád stejně zamilovaně. Už jim chybí jenom miminko.

"Zatím jsme ve fázi, že bychom chtěli začít stavět. V Chuchli máme pozemek, kde zatím stojí jen chata, ale i tak tam trávíme celé léto. Ve městě je to přes léto hrozné, vůbec nevím, čím se přes den kromě cvičení zabavit," upřesnil Petr.

Podmínkou bydlení mimo pohodlný dosah MHD je ovšem i řidičský průkaz, a ten Petr nemá. "Nikola mi to vyčítá, protože funkci řidiče u nás v rodině musí zaujímat jen ona. Ale mně se do toho nějak nechce. Zvykl jsem si, na hraní mě vždy někdo vyzvedne a po Praze klidně jezdím metrem nebo tramvají," vymlouval se Zvěřina, kterému řidičák vzali už předloni.

Reklama

Další články

Načítám