Hlavní obsah
Článek

Hollywoodská legenda Sally Filed (67) má delší kariéru, než by se mohlo při pohledu na ni zdát. Odhadnout její věk ovšem není snadné, protože stárne podstatně pomaleji než většina populace.

Když se Sally Filed objevila na premiéře filmu Amazing Spider-Man 2, málokoho by napadlo, že na stříbrném plátně debutovala už před padesát lety. Díky jejímu zářícímu úsměvu se totiž zdá, že by mohlo jít i o generaci mladší ženu. Známá herečka se pochopitelně se sedmdesátkou na krku nevyhnula vráskám, ale přesto stále působí svěže.

Talent Sally Field v minulosti hned dvakrát ocenila Americká filmová akademie. Poprvé se Oscara dočkala v roce 1980 za roli textilní dělnice v dramatu Norma Rae. O pět let později trumfovala díky výkonu ve filmu Místa v srdci. Další výrazné role tato herečka ztvárnila ve filmech Ocelové magnólie, Bez dcerky neodejdu či Forrest Gump.

Filmová legenda má za sebou dvě nevydařená manželství, během nichž si pořídila tři potomky. Sally Field je matkou Petera (44), Elijaha (41) a Samuela (26).

Reklama

Další články

Načítám