Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Skupina Nightwork je už sice minulostí, ale její členy smysl pro ironii neopouští ani poté, co ukončili spolupráci. František Soukup (30) a Jakub Prachař (30) se teď rozhodli své zkušenosti předat potenciálním nástupcům, ale spíše je od šoubyznysu odradili.

Do další fáze X Factoru postoupilo pět hudebních skupin, z nichž Oto Klempíř v neděli vybere do dalšího kola pouhé dvě. S náročným úkolem mu pomůže dnes již bývalá skupina Nightwork, jejíž členové ovšem v soutěžících vzbudí velké rozpaky.

„Choďte do školy a učte se! My jsme na to nepřišli do třiceti let. Dneska je nám třicet, skupina pryč, peníze utracený, my jsme bez práce,“ varuje soutěžící František Soukup, který svého kolegu požádal o podrobnou ekonomickou analýzu.

„Průměrný roční výdělek je kolem 550 tisíc na člena. Takže to zdaníte, odečtete zdravotní a sociální pojištění, a zbyde vám nějakých 350 tisíc na rok. I taxikář má víc,“ rozpovídá se Jakub Prachař, který si nejspíš podstatně více vydělal jako moderátor. Jeho slova ovšem nelze brát příliš vážně, protože záhy dodá: „Není nad to přijít ráno do studia, nemít nic, a večer odcházet s tím, že váš refrén je světový.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám