Hlavní obsah
Článek

Tuto osmadvacetiletou herečku si jistě dobře vybavujete ze seriálu Teorie velkého třesku jako půvabnou Penny, ale za její atraktivitou na televizních obrazovkách stojí dost práce. V reálu je i taková hollywoodská star obyčejnou ženou, kterou byste na červený koberec asi nepostavili. Kaley Cuoco alespoň pozitivně překvapila radikálně zkrácenými vlasy na mikádo, když na Instagram poslala fotku s mikádem.

Její nové vlasy však nejsou šik za všech okolností a fázi po umytí dokonce zvěčnil fotograf, který na herečku narazil zrovna ve chvíli, kdy odcházela z kadeřnictví směrem ke svému autu. Kaley si tak nejspíš nechala vytvořit v losangeleském salónu sestřih a až doma si účes vyfénovala a upravila podle svého.

Cuoco si zahrála ještě například v seriálech Útěk z vězení, Chlapi sobě či Čarodějky. Kdysi chodila s kolegou Johnnym Galeckim, s nímž hrála pár i v Teorii velkého třesku. Aktuálně je provdaná za tenistu Ryana Sweetinga, s nímž se zasnoubila loni v září po tříměsíční romanci. Vzali se před čtyřmi měsíci v Kalifornii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám