Hlavní obsah
Článek

Že stará láska nerezaví, ví kromě Pamely Anderson i její dávná kolegyně z Pobřežní hlídky Carmen Electra (41). Ve středu se vyfotila během jedné párty na červeném koberci se svým exmanželem Davem Navarrem (46), ale nebyla to jen tak ledajaká selfie! Páreček se k sobě přitiskl nejen tvářemi, ale i jazyky. A podle hereččina známého to mělo svou dohru - rozchod s partnerem Talem Coopermanem.

Několikatýdenní románek s třicetiletým oděvním návrhářem tak skončil stejně rychle, jako vzplanul. Podle jiného zdroje ale k rozchodu nedošlo v souvislosti s tímto snímkem, ale už dřív: „Šli od sebe už skoro před dvěma týdny. Nebyl to skutečný vztah, randili tu a tam. Moc jim to neklapalo,“ sdělil zdroj serveru E! News. Ještě minulý měsíc přitom Carmen prohlašovala, že je s Talem skutečně šťastná.

„Jdeme na to pomalu a snažíme se hlavně lépe poznat, ale jsme teď vážně šťastní! On je úžasný a hodně zábavný,“ líčila Electra, která si loni prožila rovněž krátký vztah se Simonem Cowellem, jenž je nyní již pyšným otcem dvouměsíčního syna Erica. Cooperman měl pro změnu minulý rok minimálně poměr s Lindsay Lohan, která dokonce na sociální síť poslala jeho snímek ze své ložnice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám