Hlavní obsah
Článek

Žena na fotografii se proslavila až v pozdním věku, kdy médiím neunikl její skandální sňatek ani záliba v opalování, jíž zastínila i plážovou babču Ivanu Trumpovou.

Jedná se o Cayetanu Fitz-James Stuart alias vévodkyni z Alby, který se pyšní několika šlechtickými tituly i o 24 let mladším manželem, který způsobil její roztržku s rodinou. Příbuzní na ni totiž v roce 2011, kdy se provdala za úředníka Alfonsa Dieze Carabantese, zanevřeli. Románek vyšel seniorku, která letos oslavila 88. narozeniny, draze, protože se musela vzdát části svého závratného majetku.

Rodinná rozepře ovšem vévodkyni z Alby nepřipravila o radost ze života. Vitální stařenka je pravidelně vídána na plážových letoviscích, kde své tělo vystavuje slunečním paprskům. Během opalování dává zásadně přednost dvojdílným bikinám, které jsou u ženy jejího věku přinejmenším nezvyklé.

Poprvé se vévodkyně z Alby provdala už ve svých 21 letech, kdy se stala manželkou Louise Martíneze de Iruja, který s ní zplodil šest dětí. V roce 1972 ovšem Cayetana ovdověla a stejný konec mělo o 29 let později i její druhé manželství.

Reklama

Další články

Načítám