Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Celý New York aktuálně žije filmovým festivalem Tribeca, který nabízí spoustu dlouho očekávaných premiér a večírků, které s ním úzce souvisejí. Jeden takový navštívila i Susan Sarandon, která letos oslaví neuvěřitelné 68. narozeniny. V těchto nápaditých černo-béžových šatech se minulý týden objevila na párty s názvem For The Love of Cinema.

Oscarová držitelka za snímek Mrtvý muž přichází, která se dá s trochou nadsázky považovat za hollywoodský inventář, je i na prahu sedmdesátky výjimečně činorodá a profesně aktivní. Jen v letošním roce se objeví ve čtyřech filmech a ve všech má hlavní role. Na rok 2015 má v záloze další tři snímky.

Rodilá Newyorčanka začínající kdysi jako modelka má tři děti. Dceru Evu ze vztahu s italským filmařem Francem Amurrim a dva syny s dlouholetým partnerem, hercem Timem Robbinsem. Aktuálně Susan randí s teprve šestatřicetiletým Jonathanem Bricklinem, s nímž vztah přiznala teprve nedávno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám