Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jejím přítelem je téměř o pět desítek let starší dirigent Libor Pešek a tomu přizpůsobovala i svoje oblékání. Vypadala jako stará mladá, a ne a ne najít svůj styl. A nyní se zpěvačka Dáša Zázvůrková již poněkolikáté pokouší o změnu.

Rok 2014 je pro Dášu vůbec plný změn. Kromě oblékání změnila i management a hudební styl „S mou manažerkou jsme si od první chvíle padly do noty a měly jsme jasno, kam mou kariéru chceme směřovat. Moje nové písně jsou mladistvější, svěžejší, ve stylu moderního francouzského šansonu. Doprovází mě trio, a ne bigband, jako tomu bylo dřív," začala popisovat.

"Začala jsem také spolupracovat s úžasnou britskou značkou, která mě obléká na akce i na koncerty a jejíž krásné a hlavně mladistvé šaty se objeví v mém novém videoklipu," prozradila Dáša, která si snad konečně uvědomila, že je jí jen něco málo přes třicet let, a přestala se stylizovat do usedlé subrety.

Ostatně, co se věku týče, oslaví narozeniny, které jsou sice přelomové spíš u mužů, ale i ona se je rozhodla pojmout ve velkém stylu. „Říkala jsem si, že Kristova léta jsou dobrý důvod k oslavě, tak jsem se rozhodla uspořádat v Malostranské besedě koncert. Zazní tam zcela poprvé mé čtyři nové singly, včetně mé oblíbené písně Kdo jsme my, ke které mi složil text Václav Kopta a ke které jedeme v červenci točit videoklip do Itálie. A pokud budou písně dobře přijaty, v což doufám, mohlo by vzniknout nové album," doufá Dáša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám