Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ač je to při pohledu na její postavu k nevíře, oslaví tato blondýnka v září své čtvrté kulatiny. Bývalá miss, modelka, herečka a dokonce i zpěvačka Victoria Silvstedt tráví spoustu času na plážích či na jachtě svého movitého přítele, bikiny se tak dají považovat za její pracovní uniformu. Naposledy zvolila sytě růžový model, a to na pláž v Miami, kde už bronzově opálená trávila velikonoční svátky s partou kamarádek.

Kariéru odstartovala Silvstedt v roce 1993 jako Miss Švédsko a krátce na to se přestěhovala do Paříže, kde pracovala pro řadu věhlasných značek jako Chanel Christian Dior, Giorgio Armani, Valentino a další. Sexsymbol z ní pak udělalo pózování pro Playboy a titul Playmate roku 1997. Její tvář zdobila více než 500 obálek světových magazínů.

Svou tělesnou schránku dokonale zúročila i v komedii Plnou parou vzad jako kapitánka švédského olympijského opalovacího družstva. Měla rovněž vlastní reality show Victoria Silvstedt: My Perfect Life. Kdo by ji však tipoval jen na ‚jednoduchou‘ plážovou blondýnu, co si nechce figuru kazit dětmi, vyvede jej z omylu fakt, že Victoria mluví plynně čtyřmi jazyky. Kromě švédštiny umí také anglicky, francouzsky a italsky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám