Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Michaela Ochotská (39) výrazně zhubla. Přiznává, že má dole dvě kila, což při její výšce není zanedbatelné. "Létání sem a tam, změna časových pásem se projevuje. S tělem to zamává. Jak jsem malinká, jedno dvě kila jsou hned vidět," řekla Super.cz Ochotská, která se objevila po dlouhé době na párty. Navíc bez svého snoubence, tenisty Lukáše Rosola.

"Lukáš je v Monaku na turnaji, zítra přiletí. Byla jsem tam s ním, ale musela jsem se vrátit do Prahy, tak jsem alespoň po delší době vyrazila ven s kamarádkou," upřesnila krásná moderátorka na párty nové aplikace pro mobilní telefony, která je vtipným průvodcem třinácti pražskými legendami.

Míša nyní plánuje velké stěhování do nového domu a také připravuje svatbu. "Je toho hodně. Musíme to všechno rozvrhnout, nikam nespěcháme. Pomalu dům zařizujeme, rekonstruujeme, a jestli se přestěhujeme letos v létě, nebo až na zimu, je jedno. Jsme spíš v zahraničí než v Česku, a tak je to náročnější," vysvětluje.

"Svatbu letos chceme, termín máme. Ale prvořadé jsou Lukášovy turnaje, uvidíme, jak se to povede," dodala sexy Ochotská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám