Hlavní obsah
Článek

Tenhle umělec vážně není známý tím, že by měl za sebou tunu skandálů. V mládí mu jich pár bohatě stačilo. A ani svoje tělo tak často nedává na odiv. Proto nás překvapilo, když jsme dostali do rukou jeho nejnovější snímky, na nichž je v plavkách a dokonce i bez nich. Mrkněte do fotogalerie!

Řeč je o Jarku Šimkovi (50), zpěvákovi a hudebním skladateli, který ani moc neodhaluje své soukromí, natož tělo. Asi se mu ale momentálně nějak víc zalíbilo, tak se rozhodl jím pochlubit.

„Já se nikdy neodhaloval. Bránil jsem se tomu. V tomhle ohledu, i když se možná někdo bude divit, nejsem exhibicionista. Rád to přenechávám těm, kteří mají co ukazovat. Jako třeba kamarád Martin Maxa. Vlastně mi ještě nikdy žádná fotka v plavkách nevyšla,“ tvrdí s tím, že svoje silnější stránky cítí spíš v hudbě než v kultu těla.

Tuší, že jeho postava není dokonalá, ale rozhodl se, že si začne dávat pořádně do těla v posilovně.

„Člověk by si měl takové fotky nechat udělat ještě v době, kdy se na to dá jakžtakž koukat, aby pak měl co v stáří ukazovat vnoučatům. A aby pak sám mohl zavzpomínat. Čas je neúprosný a ke všem stejný, stárnutí nás změní,“ dodal Šimek s tím, že po dovolené v teple, kde kromě válení se na lehátku hledal i inspiraci a také tvořil, míří coby čestný host na hudební festival do Petrohradu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám