Hlavní obsah
Článek

Britský královský pár William (41) a Kate (42) mají znovu program nabitý k prasknutí. To nejlepší z Austrálie je pro ně vměstnáno do deseti dnů. Tolik mají na tento kontinent vyhrazeno v rámci své oficiální návštěvy. Zatímco ve středu v náručí tiskli kromě syna George roztomilá štěňata, ze kterých jednou vyrostou špičkově vycvičení policejní psi, ve čtvrtek už stáli u proslulého skalního útvaru Tři sestry.

Budoucí policejní pomocníky stihli manželé navštívit na policejní vysoké škole Royal New Zealand Police College ve Wellingtonu těsně před odletem z Nového Zélandu. Po tříhodinovém letu do Austrálie včera zapózovali před Operou v Sydney a také u věhlasného mostu Harbour Bridge, než se večer uchýlili na recepci do Opery.

Dnes už se ale přemístili do Modrých hor ležících zhruba sto kilometrů západně od Sydney, kde nemohli vynechat ani Echo Point, odkud je krásný výhled na skalnaté výběžky Tři sestry.

Ani v horách nepodceňuje Kate své ošacení. Zatímco v úvodu se v Austrálii představila ve žlutých šatech od návrhářky Roksandy Ilinčić, ve kterých podle Williama vypadala jako banán, nyní dává přednost opět spíš modré, která jí jako brunetce sluší snad ze všech barev nejvíce.

Reklama

Další články

Načítám