Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když nás pozvali na setkání se známými tvářemi na kliniku plastické chirurgie, byli jsme překvapení, když jedním z avizovaných hostů byla herečka Tatiana Vilhelmová (45). Zrovna o ní jsme si vždy mysleli, že dává přednost přírodě před lékařskými zákroky. Že by se něco kvůli partnerovi Vojtovi Dykovi (38) změnilo?

"Určitě nemám v plánu si nechat něco zvětšovat nebo řezat, ale existuje i estetická medicína a zajímalo mne, jaké má možnosti. Do budoucna budu možná o něčem uvažovat," míní Táňa, která je i po třech dětech stále drobounká jako holčička.

"Tělo je fantastické, že odnosí dítě, pak je gaučíkem pro dítě, a když mu potom pomůžete pohybem a stravou, tak se zase vrátí do původní velikosti. Já si na svoje tělíčko nemůžu stěžovat a mám ho ráda hlavně za to, že odnosilo tři děti," popsala s velkým entuziasmem proces těhotenského přibírání a hubnutí herečka.

Kde bere ovšem při svém pracovním vytížení a velké rodině na cvičení čas, je nám záhadou i přes její vysvětlení. "Mám ráda jógu, momentálně hlavně hot jógu. Čas si pro sebe udělám, vždy si ho nějak vyšetřím. Já nejsem zaháleč, který se někde plácá a krafá, mám sice ráda společnost a jdu občas někam s kamarádkami, ale všeho přiměřeně," míní.

Momentálně čeká Táňu dvouměsíční odpočinek, kdy se bude moct věnovat dětem i sama sobě. "Dotočila jsem televizní film Na dně skleničky s Bohdanem Slámou, ve kterém hraju policistku, která má ráda country muziku, a naučila jsem se kvůli tomu hrát na basu, což mě bavilo. Teď si udělám prázdniny, protože léto budu mít hodně pracovní," svěřila.

"Budu točit štědrovečerní pohádku, tak mě moje děti konečně začnou brát jako herečku a čeká mne i natáčení celovečerního filmu se Simonou Stašovou (69) a Bolkem Polívkou (74). A k tomu mám ještě Shakespearovské slavnosti," vypočítala.

Jak k tomu všemu zvládne péči o rodinu? "Děti jsou zvyklé, že pendlují s námi, a musí to být v harmonii. Takhle jsme se nastěhovali na natáčení i krátce poté, co se narodil Lojza, a budeme všichni i na tom letním natáčení, které bude probíhat na Moravě. Všichni se tam odstěhujeme, abychom byli spolu," vysvětlila.

Reklama

Další články

Načítám