Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Heidi Klum (40) rozhodně nemá důvod skrývat své vnady. Na dovolené v Mexiku tak odhodila podprsenku a její mladý milenec si náležitě užíval pohled na její sexy tělo.

Ikona světového modelingu, pro niž je nahota naprosto běžnou věcí, se sice stále ještě definitivně nerozvedla se zpěvákem Sealem, ale její tělo si už dávno užívají jiní pánové. Po rozchodu s bodyguardem Martinem Kirstenem, s nímž randila rok a půl, se do její přízně dostal obchodník s uměním Vito Schnabel, který je o 13 let mladší než slavná modelka.

Se svým novým objevem byla Heidi poprvé spatřena před měsícem a svůj poměr se snažila tajit. Snímky z vášnivé dovolené v Mexiku ovšem nenechávají nikoho na pochybách, že modelka prožívá další románek. Před svým kolouškem odhalila ňadra a následovaly něžnosti v mořských vlnách, jaké si Klum ještě před několika lety užívala se Sealem, s nímž má tři ze svých čtyř dětí.

Schnabel je opravdu šťastným mužem, protože Heidi i po čtyřicítce disponuje parádními křivkami. Klum si může stále dovolit chodit nahoře bez a málokdo by věřil tomu, že kariéru odstartovala už před více než 20 lety.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám